Normes d’accés

Aquestes regles i recomanacions han sigut establides per a assegurar la conservació de les obres d’art i la seguretat dels visitants. S’hauran de complir estrictament i sense excepció.

La teua col·laboració és valuosa

0A causa de la temperatura del Museu, a l’estiu és convenient portar-hi una peça d’abric.

1No es permet l’accés a les sales amb embalums grans: paraigües i totes les bosses de mà, motxilles i embalums majors de 35x35 cm.

2Es disposa de servei de guarda-roba per a dipositar peces d’abric i objectes no permesos. El Museu no s’hi responsabilitza del contingut dels objectes dipositats.

3No toques les obres d’art. Són fràgils i poden danyar-se al mínim fregament. No està permés entrar en les sales amb objectes punxants o altres objectes, com ara senyalitzadors (bolígrafs, etc.). Has de mantindre una distància prudencial respecte a les obres d’art.

4Fotos i vídeo. No està permés fer fotografies en l’interior del Museu, no es poden realitzar fotografíes ni amb flaix ni sense.

5Si véns al Museu amb xiquets, procura que estiguen sempre al teu costat. Ajuda’ns i explica’ls la importància de no tocar els objectes. No deixes que vagaregen per les sales ja que podrien molestar la resta de visitants. Els grups de xiquets han d’anar controlats en tot moment perquè complisquen les normes. Es requereix un mínim d’un adult per cada 10 menuts.

6No està permesa l’entrada d’animals, excepte gossos-guia.

7No està permés fumar, introduir aliments i begudes.

8Demanem que els telèfons mòbils estiguen desconnectats durant la visita al Museu i es prohibeix fer-ne fotos amb ells.

Queda reservat el dret d’admissió.

Pin It on Pinterest

Share This