taller_xix2

S’han ideat una sèrie de tallers que es sumen a l’oferta del curs anterior, podent elegir entre varies activitats per a cada nivell educatiu.

INFANTIL

Crea la teua obra d’art

A partir del objectes característics del segle XIX que apareixen als quadres de l’exposició, cada alumne compondrà la seua obra d’art. Allò més interessant de cada objecte és que depenent de la seua funció tindrà un color, una forma, una grandària i un tacte diferents per afavorir el desenvolupament de l’educació plàstica del xiquet/a.

PRIMARIA

Modelant al meu taller

Tal com feien els joves escultors del segle XIX, proposem als alumnes modeles un bust amb argila. A diferència de la pintura, l’escultura té volum i pot ser apreciada des de distints punts de vista. D’aquesta manera incentivem als xiquets i xiquetes a crear la seua pròpia obra d’art en tres dimensions.

SECUNDARIA

El reflex de l’artista

L’autoretrat ha sigut i és un dels temes principals de la Història de l’Art. En la societat actual, en la que tots hem pogut projectar la nostra imatge o perfil d’una manera pública, convidem a que els alumnes construïsquen un retrat ajudant-se de tècniques artístiques.

La visita-taller es realitzarà de Dimarts a Divendres pel matí, de 10:00h a 14:00h des de setembre de 2014 fins la finalització del curs escolar en 2015. La durada aproximada és d’una hora i mitja.

CONCERTACIÓ

La reserva de grups es realitzarà prèvia concertació telefonant al 965 146 787 o a l’e-mail concertacion.mubag@diputacionalicante.es

Pin It on Pinterest

Share This