taller_varela

L’alumnat que visite l’exposició podrà realitzar un nou taller didàctic, que s’adapta a les capacitats de cada etapa educativa.

INFANTIL, PRIMARIA I SECUNDÀRIA

L’alumnat recorrerà l’exposició amb un guia i un quadern d’activitats, i anirà realitzant exercicis puntuals en la sala.

La visita finalitzarà amb un NOU TALLER:

El paisatge en Varela

Consistirà en crear paisatges de la província d’Alacant, tema principal en la producció de Varela, recreant l’estil de l’artista i aportant la nostra creativitat. Edificis, objectes, vegetació i figures prendran com a color la paleta característica de Varela i aprendrem a utilitzar diferents tècniques i pinzellades per aconseguir les formes i textures de les seues obres.

Aquest taller està adaptat a tots els nivells educatius, emprant per realitzar-lo un paisatge diferent i una tècnica apropiada per reinterpretar-lo en funció de l’edat de l’alumne.

La visita-taller es realitzarà de Dimarts a Divendres pel matí, de 10:00h a 14:00h des de setembre de 2014 fins la finalització del curs escolar en 2015. La durada aproximada és d’una hora i mitja.

CONCERTACIÓ

La reserva de grups es realitzarà prèvia concertació telefonant al 965 146 787 o a l’e-mail concertacion.mubag@diputacionalicante.es

Pin It on Pinterest

Share This