ACTIVIDAD DESTINADA ALS ALUMNES D’INFANTIL

infantil

La visita guiada i taller es realitza de Dimarts a Divendres de 10:00h a 14:00H.

Des d’octubre de 2013 fins la finalització del curs escolar en 2014.

L’activitat consta de dues parts:

  1. Itinerari guiat per l’exposició. Als xiquets se’ls contarà “La gran aventura de ser pintor”, creant un conte que narre les diferents etapes per les que passa un pintor de l’època, des dels primers anys de Formació, passant per la participació en Exposicions i Premis obtinguts en elles, fins assolir la Plenitud artística. Amb la selecció de tres obres presents en l’exposició es donarà a conèixer el contingut de la mateixa, una aproximació a la tècnica de la pintura i es treballaran temes que apropen les obres a la vida diària, com els oficis, els aliments, els sentiments, les peces de roba, les estacions, etc. Aquesta manera de treballar serà lúdica amb instruments de llenguatge adaptats al seu nivell i amb els quals ells mateixos participaran. La durada aproximada serà de 45 minuts.
  2. Taller didàctic: disseny de moda. Els participants realitzaran una activitat pràctica en la que interpretaran la indumentària recreada als quadres d’història, un dels temes més representats en l’època i que es pot contemplar a l’exposició. Els alumnes treballaran amb tècniques plàstiques variades i adaptades al seu nivell. La durada aproximada serà de 45 minuts.

La visita-taller es realitzarà de Dimarts a Divendres pel matí, de 10:00h a 14:00h des d’octubre de 2013 fins la finalització del curs escolar en 2014.

CONCERTACIÓ

La reserva de grups es realitzarà prèvia concertació telefonant al 965 146 787 o a l’e-mail concertacion.mubag@diputacionalicante.es

 

Pin It on Pinterest

Share This