secundaria

ACTIVIDAD DESTINADA ALS ALUMNES DE SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

La visita guiada i taller es realitza de Dimarts a Divendres de 10:00h a 14:00H.

Des d’Octubre de 2013 fins la finalització del curs escolar en 2014.

L’activitat consta de tres parts:

  1. Itinerari guiat per l’exposició. L’alumne coneixerà els passos cap a la configuració d’un artista, recorrent les diferents etapes per les que passa un pintor de l’època, des dels primers anys de Formació, passant per la participació en Exposicions i Premis obtinguts en elles, fins assolir la Plenitud artística. La durada aproximada serà de 45 minuts.
  2. Taller didàctic: la nostra Acadèmia de Belles Arts. Els participants realitzaran una activitat pràctica en la que reinterpretaran de manera lliure i treballant en equip una obra d’art present en l’exposició. Per a això, utilitzaran diverses tècniques des de la manipulació de pintura fins el paper, teles, materials ja confeccionats del món de les manualitats, etc. La durada aproximada serà de 45 minuts.
  3. Guia didàctica. El resultat d’aquesta guia serà com una llibreta, en la que a més d’obtenir informació sobre l’exposició visitada EL SEGLE XIX EN EL MUBAG. De la formació a la plenitud d’un artista, l’alumne haurà enriquit el tema amb la seua aportació teòrica, després de la cerca d’informació a la xarxa segons les paraules claus que s’indiquen en cada qüestió plantejada, i amb la seua expressió artística personal en cada exercici en el que posaran en pràctica l’assumpte pictòric prèviament desenvolupar. Aquesta guia és opcional. S’oferirà a tots aquells professors interessats en ampliar el tema en clase.

mubagxixdidacticaagrasot

La visita-taller es realitzarà de Dimarts a Divendres pel matí, de 10:00h a 14:00h des d’octubre de 2013 fins la finalització del curs escolar en 2014.

CONCERTACIÓ

La reserva de grups es realitzarà prèvia concertació telefonant al 965 146 787 o a l’e-mail concertacion.mubag@diputacionalicante.es

Pin It on Pinterest

Share This