ACTIVIDAD DESTINADA ALS ALUMNES DE PRIMARIA

primaria (1)

La visita guiada i taller es realitza de Dimarts a Divendres de 10:00h a 14:00H.

Des d’Octubre de 2013 fins la finalització del curs escolar en 2014.

L’activitat consta de dues parts:

  1. Itinerari guiat per l’exposició acompanyat d’una guia didàctica. L’alumne coneixerà els passos cap a la configuració d’un artista, recorrent les diferents etapes per les que passa un pintor de l’època, des dels primers anys de Formació, passant per la participació en Exposicions i Premis obtinguts en elles, fins assolir la Plenitud artística. El recorregut es realitzarà detenint-nos en els quadres assenyalats, llegint informació i realitzant les activitats proposades en el material didàctic de cadascun dels blocs. Els alumnes adquiriran coneixements de pintura i descobriran els secrets del quadres. La durada aproximada serà de 45 minuts.

mubagxixdidacticapuzle

2. Taller didàctic: Photocall del segle XIX. Els participants realitzaran una activitat pràctica en la que crearan un complement de la indumentària dels personatges dels quadres que formen part de l’exposició. Una vegada elaborats els seus objectes personals amb les tècniques més actuals d’aquest camp, es convertiran en personatges del segle XIX i formaran part d’un quadre creat a aquest efecte. La durada aproximada serà de 45 minuts.

La visita-taller es realitzarà de Dimarts a Divendres pel matí, de 10:00h a 14:00h des d’octubre de 2013 fins la finalització del curs escolar en 2014.

CONCERTACIÓ

La reserva de grups es realitzarà prèvia concertació telefonant al 965 146 787 o al correu electrònic concertacion.mubag@diputacionalicante.es

Pin It on Pinterest

Share This