Activitat: Cicle Descobreix una obra d’art en el MUBAG

Data:6 de JUNY de 2018 a les 20:00h

Lloc: Alacant. MUBAG

Organitza: IAC Juan Gil-Albert

Col·labora: MUBAG

L’artista
Emilio Roselló (València, 1960) artista, docent i investigador

Va estudiar en la Universitat Politècnica de València, on es doctora en Belles arts (1994). Des de 1998, és professor i investigador en la Facultat de Belles arts de la UMH. El seu itinerari artístic s’expandeix des de la dècada dels noranta a través de l’estudi de la representació de la imatge electrònica. En l’última dècada se centra més en la fotografia conceptual; la fotografia reflexiona sobre si mateixa i sobre el fet fotogràfic, qüestionant els valors de debò, identitat i memòria des del llenguatge específic i emergent de la trucada era postfotográfica.
Utilitza i desenvolupa en les seues obres els conceptes fontcubertianos des de la seua participació en el seminari “Postfotografía», màscares i espills, impartit des de la Fundació Bilbao Art per Fontcuberta. Va tenir també com a mestre al canadenc Jeff Wall amb el qual va adquirir l’especialització en fotografia digital en el seminari Jeff Wall: The computer-*AsistedPaintings, dirigit pel teòric i crític José Luís Brea.

El conferenciant
Francisco José Llinares Marti (Benidorm, 1972)

Arquitecte per la ETSA València, Escola Tècnica Superior d’Arquitectura, de la Universitat Politècnica de València. Màster en Recerca de Territori i Paisatge per la Facultat de BB.AA. Altea, de la Universitat Miguel Hernández. En l’actualitat desenvolupa la Tesi Doctoral en la ETSA Alacant, Escola Tècnica Superior d’Arquitectura Alacant, de la Universitat d’Alacant, sobre l’arquitecte de Bronx, John Hejduk. Activitat que compagina amb la seua labor professional d’arquitecte, amb despatx a Benidorm i Altea.

Pin It on Pinterest

Share This