Conferencia completa.indd

Amb motiu de l’exposició “Antonio Fillol. Naturalisme radical i modernisme”, el IVC+R ha organitzat la conferència “Dos grans llenços de realisme social d’Antonio Fillol restaurats per CulturArts IVC+R: ¡Y el mar siempre azul…! i El Sátiro”, que seran impartides per Greta García Hernández i Mónica Iranzo Reig, Tècniques Superiors en Conservació i Restauració de Pintura de Cavallet de CulturArts IVC+R.

Dia: Dimecres 14 de setembre de 2016.

Hora: 19:00h

Lloc: MUBAG, MUSEU DE BELLES ARTS GRAVINA, Planta Baixa.

L’entrada és gratuïta i limitada a l’aforament del local.

OBRES: ¡Y el mar siempre azul…! El Sátiro.

CONFERENCIANTS

Greta García Hernández

Llicenciada en Belles Arts en 1995, Màster Universitari Internacional en Enginyeria de Taxació i valoració d’obres d’art en 2004, Màster Oficial en Conservació i Restauració de Béns Culturals en 2009 i Doctora en Belles Arts en 2016 (amb la tesi titulada “Metodología científica para la realización de expertizaciones. La técnica pictòrica de Amadeo Modigliani”).

Des del 2006 forma part de cos de tècnics superiors en Conservació i Restauració de l’IVC+R.

Mónica Iranzo Reig

Llicenciada en Belles Arts amb les especialitats de Pintura i Restauració i Conservació d’obres d’art.

Ha sigut becaria en la Universitat Politècnica de València, i al Museu de Belles Arts de València, en el Arxiu del Regne, com a restauradora de pintura de cavallet i de documentació d’arxiu.

Ha  treballat com a tècnic en restauració de pintura de cavallet en el Centre tècnic de restauració de la Conselleria de Cultura, en la Diputació Provincial de Castelló i de València i en la Fundació de la Llum de les Imatges. Actualment, és tècnic de pintura de cavallet de l’Institut de Conservació i Restauració de la Comunitat Valenciana.

Pin It on Pinterest

Share This