Al llarg dels mesos d’abril i maig de 2016, oferim visites guiades i tallers didàctics per a escolars a l’exposició Sorolla Íntim. Esbossos de Visió d’Espanya.

Per concertar visita: 965146787

concertacion.mubag@diputacionalicante.es

La proposta didàctica plantejada pel MUBAG per a l’exposició Sorolla Íntim. Esbossos de Visió d’Espanya aposta per la visita guiada a la mostra, adaptant el discurs en tot moment al nivell escolar, i per la realització d’un taller didàctic.

Aquesta proposta està concebuda no com una mera visita al museu, sinó com un procés educatiu amb un clar objectiu: apropar als alumnes al món de l’art i potenciar la seua creativitat.

Des del museu multipliquem els nostres esforços per oferir materials, recursos i assessorament perquè l’experiència dels alumnes al museu siga d’allò més satisfactòria.

VISITA GUIADA I TALLER DIDÀCTIC D’ART EN EL MUBAG:

ACTIVITAT DESTINADA A TOTS ELS NIVELLS EDUCATIUS

L’activitat consta de dues parts:

    1. Itinerari guiat per l’exposició, en el qual l’alumnat coneixerà la figura de Joaquín Sorolla, la importància de l’encàrrec rebut per la Hispanic Society of America, el procés creatiu de l’artista i les versions inicials compositives de varis dels seus panells finals. Per acabar, i com a part important de la mostra, se’ls mostrarà el procés de restauració dels esbossos. La durada aproximada serà de 45 minuts.
  • Taller didàctic: esbossant com Sorolla. Partint d’una part inacabada d’un esbós de Sorolla, present en l’exposició, l’alumnat crearà, mitjançant la tècnica del collage i utilitzant diferents materials, el paisatge característic de la ciutat d’Alacant. Amb la mar i les palmeres com a protagonistes, els alumnes desenvoluparan tota la seua creativitat i així aconseguiran diferents Visions d’Alacant. La durada aproximada serà de 45 minuts.

 

La visita-taller es realitzarà de Dimarts a Divendres pel matí, de 10:00h a 14:00h des d’abril fins el 22 de maig. La durada aproximada és d’una hora i mitja.

CONCERTACIÓ

La reserva de grups es realitzarà prèvia concertació telefonant al 965146787 en horari de Dilluns a Divendres de 8:00h a 15:00h, o escrivint un correu a l’e-mail concertacion.mubag@diputacionalicante.es

Informem als assistents a aquestes visites que poden ser fotografiats, pel personal del museu, en el desenvolupament de les mateixes. Aquestes imatges formaran part dels arxius del museu i podrà ser utilitzades a la pàgina web i a les xarxes socials.

sorollawebvisita

Pin It on Pinterest

Share This