Dimecres 14 de desembre de 2016, es compleixen 15 anys de la inauguració del MUBAG. Per la celebració de tan memorable data, des de hui fins Diumenge 18 de desembre, a tot el públic que ens visite se li farà entrega del tercer marca-pàgines col·leccionable sobre l’obra Escena Galante d’Antonio Gisbert, present en l’exposició permanent “EL SEGLE XIX EN EL MUBAG”, recentment remodelada amb la incorporació d’obra nova, en haver-se complit ja quatre anys de la seua inauguració el passat 6 de novembre. La mostra destaca per reunir 15 obres dipositades pel Museu Nacional del Prado.

A més, es repartiran unes xapes amb l’eslògan “Yo voy al MUBAG”, amb les quals es pretén implicar al públic que ens visite.

I per continuar amb la celebració del nostre aniversari, s’ha incorporat una obra nova, gràcies a la donació d’una part de la família Varela, en l’exposició permanent dedicada a Emilio Varela sota el títol Emilio Varela en la col·lecció de la Diputació d’Alacant”. Es tracta del Retrat de Manuela Isabel, obra en què Varela retrata a sa mare i de la qual podreu gaudir juntament amb un panell que explica la seua laboriosa restauració, realitzada pel Laboratori de Restauració de la Diputació d’Alacant.

Us esperem aquest cap de setmana per commemorar el nostre 15è aniversari!

Pin It on Pinterest

Share This