CELEBRA LA NIT EN BLANC EN EL MUBAG!

La Nit en Blanc se celebra a Alacant el divendres, 21 de juliol, i es podrà gaudir d’una programació cultural especial de 20.00 a 01.00 hores en els Museus d’Alacant. En aquesta tercera edició participen: Les Cigarreras, IAC Juan Gil-Albert, Llotja del Peix, MACA, MARQ, MUA, Museu d’Aigües, Museu Volvo Ocean Race i MUBAG. Per a més informació sobre les activitats podeu consultar el facebook de Nit en Blanc Alacant, i la pàgina web i xarxes socials de cada centre.

PROGRAMACIÓ MUBAG
Divendres, 21 de juliol, de 20:00h a 01:00h.

– De 20.00h a 22.00h. PAISATGES NOCTURNS. Taller per a nenes i nens que consistirà a crear un mosaic amb paisatges inspirats en l’obra de Muñoz Degrain. Sense inscripció. Planta Baixa.

– A les 22.00h. SWING & ART. Vetlada musical amenitzada per Damy Jazz & Soul al costat de ballarins de swing de Spirit of St. Louis – Lindy Hop. Entrada lliure, limitada a l’aforament del local. Planta Baixa.

– A les 21.00h i a les 24.00h. VISITA GUIADA NOCTURNA a l’exposició EL SEGLE XIX EN EL MUBAG. De la formació a la plenitud d’un artista, i el seu espai recentment inaugurat “Reconeixement Internacional” dedicat al pintor Antonio Muñoz Degraín. Places limitades. Inscripció prèvia en 96 514 67 87 (Dilluns a Divendres de 9h a 14h). COMPLETES.


S’informa als assistents de la Nit en Blanc que seran fotografiats, pel personal del museu, durant la nit. Aquestes imatges formaran part dels arxius del museu i podran ser utilitzades en la pàgina web i xarxes socials.

Més informació sobre l’esdeveniment:

La Nit en Blanc és una iniciativa cultural creada a París en 2002 i a la qual s’han anat sumant altres capitals i grans ciutats europees com Roma, Bucarest, Riga, Amsterdam o Brussel·les. El propòsit és gaudir de la creació artística contemporània a través de diferents activitats i esdeveniments culturals gratuïts, fomentant d’aquesta manera la participació ciutadana. A Espanya, aquesta iniciativa es desenvolupa en ciutats com Madrid, Burgos, Màlaga, Albacete i Barcelona a la qual han anat incorporant-se unes altres com La Llacuna, Badajoz, Teguise, Alcalá d’Henares, Zaragoza, Nerja, Sevilla, Almeria, Càceres, Oviedo, Granada i des de fa dos anys a Alacant.

El projecte pretén sumar tot tipus de inciativas culturals públiques i privades, potenciar la participació dels alacantins, de forma individual o col·lectiva i suggereix redescobrir la ciutat amb l’obertura de diferents espais que habitualment no són d’accés públic de nit. La Nit en Blanc d’Alacant és una proposta que deu anar creixent en el temps i any rere any anar sumant participants. Altres ciutats ens serveixen d’exemple.

Pin It on Pinterest

Share This